Mit kell leírnom az alábbi kérvényben és hogyan?
Figyelt kérdés
Félévkor szeretném felvenni a biológia fakultációt a kémia mellé és csak akkor vehetem fel ha kérvényt írok az igazgatónak. Hogy néz ki egy ilyen kérvény?2016. jan. 17. 17:46
1/2 anonim válasza:
Tisztelt XY igazgató úr/igazgató!
Szeretnék jelentkezni a biológia fakultációra és felvenni a kémiát mellé, mivel az érdeklődési körömet ez a két tárgy meríti ki, bízok benne, hogy, ön, mint az iskola legfőbb ügyeit ellátó személy, hozzá tud engem ehhez segíteni, tanulmányaimat mindinkább az iskola érdekeit szem előtt tartva szeretném folytatni és a lehető legtöbbet teljesíteni. A levelet önhöz címeztem, mivel mindenképpen felszeretném venni ezt a két fakultációt, remélem ön is hozzájárul mindehhez. Előre is köszönöm a segítségét.
Tisztelettel: Kovács Pista (XY iskola, X évfolyamos tanulója)
(Aláírás helye) (helyszín+dátum)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2016. jan. 17. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!