Kisképzősök. Mit kell alkalmassagira vinni? Iden felvetelizek.
Gondolom tudod, hogy mit kell majd csinálni az alkalmasságin :)
Én arra gondolok, hogy olyan eszközöket kell vinni, amivel szeretsz alkotni. Pl.: vízfesték, akrilfesték, pasztellkréta, ceruza stb. Ezen felül, ha festéket viszel, akkor értelemszerűen ecset is kell, rongy, illetve edény a víznek :)
Szóbelire szokták szeretni az elegánsabb kiöltözést, de mivel alkalmasságiról van szó, és összekoszolhatod a szép ruhát, szerintem hétköznapiba is mehetsz.
Az alkalmasságira szerintem majdnem mindenki továbbjut, mert főleg a tehetség számít. Viszont, ha nagyon rossz lett a központi és nagyon rosszak a jegyeid (értsd: 3-as átlag alatti, összesen (!) 30 pontos központival valószínűleg nem fognak behívni, de ha értékelhetőek a jegyeid, pl. 3,5 feletti átlag és 55 központi, akkor mindenképpen behívnak) akkor nem fognak behívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!