SOS Vonatkozik rám a röghöz kötés? (bővebben lent) SOS
2011-ben kezdtem az egyetemet (BA szak) államilag finanszírozott képzésben. Azonban, mivel elfogytak a támogatott féléveim, áttettek költségtérítésesre az utolsó félévre, azaz erre (2015/16/I), így most képzési időn túliként fejezem be a képzést. Nem emlékszem, hogy írtam-e alá bármilyen szerződést, amikor áttettek, de akárhogy is.. vonatkozik rám a röghöz kötés?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aláírtad a szerződést? Nem. Akkor mégis hogyan vonatkozna rád...?!
Az egész "móka" csak a 2012 vagy később kezdőkre vonatkozik.
Nem mondtam, hogy aláírtam, azt mondtam: "Nem emlékszem, hogy írtam-e alá bármilyen szerződést"
Szaktársamnak azt mondták, aki 2012 után írt alá szerződést, arra vonatkozik. De a kezdés éve nálam 2011... most nem vagyok képben... hol tudom ezt hivatalos szervtől megkérdezni?
Éééértem, szuper, köszönöm szépen! Tehát akkor rám nem vonatkozik, mert államis csak a törvény előtt voltam, az új szerződéssel (ha volt ilyen, ha nem), költségesre kerültem, ahol pedig eleve nem vonatkozik rám. Hála az égnek, ez jó hír, mert közben kitelepültem Ausztriába, úgyhogy rossz lett volna, ha haza kell jönnöm ilyen hülyeség miatt :D
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Szép estét Nektek!
ilyenért nem toloncolhatnak ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!