Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy készültök fel egy olyan...

Hogy készültök fel egy olyan vizsgára, ahol sok az anyag?

Figyelt kérdés
Egy idő után elvesztem a lelkesedésem, de úgy érzem, ha megállok, akkor lemaradok. Pszichológia vizsgáról van szó. Ti hogyan készültök hasonló vizsgákra?

2016. jan. 12. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztosan van kijelölt irodalom, könyv. A pszichológia nem egy olyan tárgy, amihez nem lenne kellő mennyiségű magyar irodalom.

A könyvtár rendelkezésedre áll, tessék használni!

Nem igazán értem, mi a probléma, csak le kell ülni és tanulni, mert van miből. (Mi is lenne veled, ha nem lenne miből tanulni, mert ugye van olyan is...)

Szóval készíts jegyzetet magadnak a szakirodalomból, írd fel a főbb kulcspontokat.

Ha előre kiadott tételsor van, akkor azokat vázlatosan dolgozd ki.

Sok az anyag ugyan, de jól behatárolható, és előre meghatározott.

2016. jan. 13. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. A motiváció szokott problémát okozni. Mikor nekiállok tanulni, lelkes vagyok, de egy idő után kedvemet vesztem benne. Sok az anyag és összefolyik minden :-)
2016. jan. 13. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!