Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » átkerülhetek önköltségesről...

átkerülhetek önköltségesről államira?

Figyelt kérdés

Széchenyire járok és pótfelvételiztem tavaly(a pontjaimmal bekerültem volna bőven az államira, de pótfelvételin nem volt). És meg szeretném kérdeni,hogy átkerülhetek államira,hogyha 30 ember van a szakon és csak egyedül én szeretnék átkerülni?? Igy mennyi az esélyem? A szakról pár ember már elment, szóval elméletileg már vannak üres helyek :)

A váalszokat köszönöm :)

2016. jan. 11. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, elméletileg átkerülhetsz, de csak ha erre külön kérvényt adsz be, és megfelelsz az intézményi szabályoknak. Nagyon jó eredmények kellenek ehhez, nem elég csak az, hogy üresedett meg állami.
2016. jan. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!