Nagyon rosszul sikerult a tori esszem. Viszont jogra mennek. Most mit csinaljak?
Irnunk kellett 3 esszet es en ugy ereztem hogy jol sikerult de aztan mikor kiadta... ledobbentem.
Kettes lett. Volt amire 0 pontot kaptam.
Hogy turbozzam fel magam erettsegire?
Az irasbeli megy de az essze az nem...
Most mit csinaljak?
Igazsagugyi igazgatasira szeretnek menni
Segitsetek legyszi
19/L
Menj oda a tanárhoz, és kérd a segítségét! Ha belefér az idejébe, szívesen leülnél vele egy alkalommal beszélgetni arról, hogy mit rontottál el ennyire, hogyan tudnál javítani, fejlődni, vannak-e tanácsai. Ha normális a tanárod, segíteni fog.
Nekem a párom volt úgy érettségi előtt három éve, hogy a magyar elemzési esszéi sikerültek borzasztóan mindig (1-es vagy 2-es). Odament a tanárhoz, leültek két-három alkalommal délutánonként, és ötösre érettségizett végül.
figyelj a szempontokrs:
elhelyezni térben és időben(évszámok helyek)
szakszavakat használni
összefüggések leirása(ok -okozati összefüggések,miértek)
hsználd fel a forrásokat amiket kapsz a tételhez
nyelvtanilag írj helyesen és egybefüggően , ne legyenek vázlatos elemek benne.
ha ezeket betartod meg lesz könnyen. az elemzésnél térj ki egy kicsit régebbre is mint a feladat ideje a végén összegezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!