Mi legyen? A tanárnő nem osztotta ki a dolgozatokat, én megkérdeztem, hogy mikor kapjuk ki, erre letámad az egész osztály, hogy mért, szóltam, mert hogy nekik 1-gyes
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Úgy érzem, hogy mindenki utál, pedig eddig nem volt semmi bajuk velem2010. márc. 25. 16:43
1/9 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Holnapra úgyis elfelejtik. Ha mégsem akkor vilogsítsd fel az agyhalottakat, hogy így is-úgyis megkapják az egyesüket, és ne téged okoljanak, ha nem tanulnak.
2/9 anonim válasza:
az nem bűn hogy megkérdezted,az meg az ő bajuk hogy 1-es
szerintem beszélj velük,nem neked kéne bocsánatot kérni hanem nekik
3/9 anonim válasza:
A dolgozatokat anélkül is megkapjátok, hogy te megkérdezed, nem értem, nem miattad kapnak 1-est, hanem mert hülyék.
4/9 anonim válasza:
Szia! Ez velem is megtörtént kb. 7 évvel ezelőtt általánosban. Pár napig fújtak rám, aztán elfelejtették...
5/9 anonim válasza:
Ha nem osztlyák ki a jegy akkor is bekerül a naplóba, tök mindegy akkor meg, nem?
6/9 anonim válasza:
Van ilyen... Megszoksz, vagy megszöksz. Asszimilálódsz és te is hülye leszel, vagy mindig kiállsz magadért, és magasról tojsz a többiek fejére...
7/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, tényleg elfelejtik. Ilyen volt nálam is gimnáziumban, elsőben. Írtunk angolból, és következő órán megkérdeztem, hogy hogy sikerültek a dolgzatok, erre az egész osztály nekemesett, hogy minek kérdezem, amikor mindenkié rossz lett, és hogy lehet, hogy amúgy a tanár elfelejtette volna. Hát nem tudom, én még nem láttam ilyet nagyon... Én mondjuk akkor rögtön vissza is vágtam, hogy ha tanultatok volna, akkor nem zavarna, hogy megkérdezem. Aztán egy hétig meg voltam rájuk sértődve, meg ők is rám, utána elfelejtettük a dolgot.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
Egyébként nekem is most van ez először... gimnázium első. csak németből
2010. márc. 25. 20:49
9/9 anonim válasza:
nem azért de elég keveset beszélhetsz velük ha azt sem
tudod hogy kb mennyi lett nekik... lehet hogy már elfelejtette, de te eszébe juttattad ami iskolában (gimiben még inkább) komoly bűn. nem hiszem ha most már több napja utálnak csak emiatt lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!