9. osztályos vagyok, és nem értem a kémiát, mit tehetnék? A többi lent.
Figyelt kérdés
9.osztályos vagyok, és eddig ebben a félévben 1 db 1esem van, nem reg irtunk mégegy dolgozatot, de szerintem az se lett tul fényes, egyszóval nagyon ugy néz ki, hogy ebből bukás lesz, amiben meg nem volt részem hala az égnek. Eddig jobb tanuló voltam, bar a kémia sosem ment. Mit tudnék tenni, hogy ne bukjak meg? Hiába tanulok rengeteget nem ertem meg. Nem szeretném a szüleimet elkeseriteni. Jelenleg kezdjük el az Anyagi Rendszereket. Esetleg ha valami tanácsot tudna adni valaki annak örülnék nagyon.2016. jan. 3. 16:03
1/1 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy keressetek fel egy külön tanárt. Segítene behozni a lemaradásodat és amit nem értesz, azt elmagyarázza. Heti egyszer másfél-két óra látványos javulást hozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!