Kémia érettségire miből tudnék felkészülni úgy, hogy nincs kémia könyvem, mert már több éve érettségiztem?
Figyelt kérdés
A villányi 5-ösöm lesz kémiából hallottam,hogy jó,de abban csak feladatok vannak,ha jól tudom, nekem olyan kellene mint egy középiskolai könyv,ahol le van írva a kezdetektől minden, de az meg gondolom több könyvet foglal magában, drága lenne.
Mit csináljak?
Tanultam külföldön 1 éve alap szervetlen kémiát, de az nem lesz elég.
2016. jan. 3. 14:05
1/4 anonim válasza:
Akkor most kell kémia könyv, mert érettségizni akarsz, vagy, ha már több éve érettségiztél, akkor minek a könyv? Én nem értem a kérdést!
2/4 Kata0403 válasza:
a Mozaik kiadónak van olyan kémia könyve, ami mindent magába foglal, Kémia 11-12
de érettségin van minimum 3 számolás, úgyhogy a Villányi se hátrány, ha megvan
3/4 anonim válasza:
Az érettségi vizsgadíjhoz képest nem is drága. Valami célod csak van ezzel az érettségivel, akkor tekintsd befektetésnek. Egyébként nem értem az összefüggést, én már 30 éve érettségiztem, aztán mégis van kémiakönyvem.
4/4 anonim válasza:
A Mozaik-os szerintem is jó, én is forgattam. A feladatok miatt viszont kell hozzá egy másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!