Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A filozófiát hogy oktatják?

A filozófiát hogy oktatják?

Figyelt kérdés

2015. dec. 31. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy érted milyen egy filozófia óra? Általában filozófusokról oktatnak. Az írást sem lehet csak úgy megtanulni. Verseket, könyveket olvasol és írókról tanulsz.
2015. dec. 31. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan, hogy mi a tananyag, mire osztályoznak, hogy néz ki egy tanóra és a többi, mivel nem nagyon tudom elképzelni hogy nézhet ki egy ilyen.
2015. dec. 31. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem túl sok filozófia órám volt, mert nem ez volt a fő tárgyam, de mi azt tanultuk amit írtam. Filozófusokról és a tanításaikról tanultunk és ezt is kérték számon.
2015. dec. 31. 21:41
 4/6 kriszpo ***** válasza:
Szerezz egy filozófia tankönyvet vagy keresgélj a neten!
2016. jan. 1. 07:33
 5/6 Topor G válasza:
Nálunk főiskolán úgy hívták, "filozófiatörténet", és így jobban hasonlított a művészet- vagy irodalomtörténetre. Nagyjából úgy, ahogy fent leírták.
2016. jan. 3. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval valójában ezen az órán is más emberek gondolatait tanulod, nem sokat segít abban, hogy magadtól rájöjj dolgokra, maximum elindít egy úton. Ahhoz, hogy elgondolkodj nincs szükséged filozófia órákra.
2016. jan. 3. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!