Közösségi szolgálatra megyek nyáron én is, és a rendőrségnél szeretnék dolgozni de érdekelne a katonaság is, Salgótarjánhoz közel van valami ami így a katonasággal foglalkozik és leigazolnák nekem az ott töltött óráim számát?
Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 13:42
1/2 anonim válasza:
Akkor tudod ezt megtenni, ha a katonaságnak van szerződése az iskoláddal közösségi szolgálatra. Ha nincs szerződése, te is intézheted vagy megpróbálhatod intézni, hogy kössenek. Elsősorban ez a katonaságon múlik szerintem, hogy milyen hajlandóságuk van erre, bár szerintem 18-év alatt ott nem sok ilyen pozíció lehet. Így a katonaság lehet, hogy kizárt ebből a körből, hacsak nem katonai kórházban végeznéd a szolgálatot segítve a beteg ápolást, vagy valami ilyen területhez kapcsolódóan.
2/2 anonim válasza:
#1 nem feltetlen 18 ev folott tudna poziciot talalni maganak.
Kerdezo: Szerintem eloszor az osztalyfonokoddel beszelj hogy van e veluk szerzodes, ha nincs akkor irany csinaltatni es nyaron kezdeni naluk. Barmire befoghatnak tulajdonkeppen, sopres, felszerelesek pakolasa, iratok rendezese stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!