Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A közgazdasági szakok egyeteme...

A közgazdasági szakok egyetemen valóban ennyire gagyik? (többi lent)

Figyelt kérdés
Most ilyen pénzügyi OKJ-t csinálok, és jár ide olyan, aki ez az OKJ mellett gazdasági szakon tanul, és én, aki nem volt olyan jó matekból, sokkal többet tudok, mint az illető, és olyan szinten van, hogy számológéppel sem tud köbgyököt vonni, és alapvető dolgokat nem tud, hiába jár egyetemre is, és ott ezeket már tanulta, mert már harmadikos ott. Komolyan nem tud szinte semmi nehezebbet, ez miért van? A gazdasági szakokat hogy tudnak így megcsinálni? Ezek elvégzik? Abszolút komoly eset, nem kamuzok, én is azt hittem korábban, hogy ilyen nincs, és akik szidják a gazdasági szakokat, csak direkt csinálják.

2015. dec. 31. 08:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az olyan amilyen.. :D Nem is ér sokat.

Inkább a nyelv fontos csak ott, semmi más.

PSZ már nehezebb.

2015. dec. 31. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyetemen a harmadikos nem igazán azt jelenti, mint máshol (azaz nem azt, hogy minden tárgya megvan az első két évből)

A problémát, amúgy okozhatja, hogy több közgáz kar a matekot "magolós" tárgyként oktatja, illetve a "közhangulat" a "legyünk túl rajta, később nem kerül elő" vele szemben. Én a tárgy teljesítése után, ott jártam, mint előtte (bár én emelt matekkal felvételiztem)

egyébként pénzügyesnek jobban kell a matek, mint a marketingesnek, ezért kár két szakot ez alapján összemérni.

Találkoztam már jó marketingessel, de valahogy a matek nem az erősségük(még azoknak sem, akik felső vezetői posztban vannak), de a szakjuk nem is erről szól.

Egyébként én gazdmen-pénzügyes vagyok, és annak tudom, hogy a reálos része erősebb, mint a marketingeseké.

2016. jan. 1. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!