Mi József Attila első 3 tesójának a neve?
Az első vagyok, aki állítólag szemtelen!
Idézek:
"Nincs többé élő testvére József Attilának. A szülőknek, József Áronnak és Pőcze Borbálának több gyermeke is volt, de csak ők hárman maradtak életben. Nándor, Margit voltak a legidősebbek, de nagyon korán meghaltak. Kálmán szintén. A nővérek közül Jolán volt a legidősebb, őt követte Etelka, és Attila volt a legfiatalabb."
Innen:
Akkor, mégis hasznos volt?
Újra az első vagyok, és noha tudom, hogy nem fórumoldalon vagyok, de valami még kikívánkozik belőlem:
"Nekem fogalmam nem volt róla, hogy J. A.-nak volt még három, addigra már meghalt testvére,"
nekem sem, de ezen az oldalon, én nem az észt osztom, hanem, ha a kérdés az én kíváncsiságomat is felkelti, akkor utánanézek.
Nos, ez a kérdés ilyen -, és remélem a válaszom is hasznos volt!
Jó volna, ha a kérdés feltevője is reagálna rá!
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem fórumoldal, de azért én is kommentálnám a ti "hangos" vagy, hogy másképp fogalmazzak "indulatos" Üzenet kiírásotokat. köszönöm az elsőnek, hogy megosztotta velem. Sajnálom, hogy nem írtam akkor mikor megláttam ezt az üzenetet:
Jó volna, ha a kérdés feltevője is reagálna rá!
A másodiknak pedig azt szertném üzenni, hogy József A. költőnek 5 testvére volt, bár Szlovákiai alapiskolákban ahol én is tanulok csak 2 tesetvéréről tanuéunk én kiderítettem, hogy volt még + 3 testvére is. Nem tudom, hogy Magyarországon ezt a tesó dolgot tanulják-e, de ha nem is, akkor is érdemes lenne ezt tudni József A. -ról. Nem csak azt, hogy egy vonat ment át rajta és ezért halt meg.
Még egyszer köszönöm az elsőnek az információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!