Kinek milyen lett a történelem érettségije középszinten, amikor érettségizett?
először 65% lett, 0 perc tanulással
1 év múlva pedig újraérettségiztem töriből emelt szinten, 94% lett, kb 200 óra tanulással
(Mi 6 év alatt vettük át a teljes történelem anyagot, mert 8osztályosba jártam)
Gyakorlatilag majdnem óráról órára tanultam, mert minden órán volt 2-5 felelő/dolgozatíró. Akkor lazítottam, amikor stabilabban álltam. (Aztán meg is lett a következménye, mert csak feleltem 3db 5össel is..:D). Ha másnem dolgozat előtti órára mindig megtanultam. Utolsó évben kb fél évig már csak a tételeket dolgoztuk ki (hivatalosan ismételtünk, azaz a tanár újra leadta az anyag egy részét, véletlenül aztán az érettségin is ezek a témakörök voltak.:)) Ebből is minden órán felelés+röpdolgozat volt, folyamatosan egyre többet kellett tudni.
Érettségi előtt végigolvastam egyszer az összes füzetemet az elejétől kezdve, illetve megtanultam a kidolgozott tételeket.
Könyvet a 8 év alatt alig láttam, esetleg órán forráselemzéskor, de két kezemen meg tudom számolni hányszor volt ilyen.
Így végül 96% lett.
Így belegondolva nagyon jó tanárunk volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!