Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha van egy tárgy, amiből...

Ha van egy tárgy, amiből háromfokozatú osztályzás van, és nekem már be van írva, hogy megfelelt, akkor én ezen még tudok javítani valahogy, vagy örüljek, hogy megvan?

Figyelt kérdés
Tehát ezek vannak: nem felelt meg (1), megfelelt (3), jól megfelelt (5). Egy vizsgaidőpontot hirdettek meg, amire gondolom azok mentek, akiknek nem sikerült a beszámolójuk, vagy nem írták meg.
2015. dec. 23. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem örülj, hogy megvan

de amúgy valószínűleg javíthatsz, csak ha arra elmész, mindenképp az az eredmény fog számítani, akkor is ha nem sikerül

2015. dec. 23. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy megvan. Nem kell itt flancoskodni. Azt csak helyben tudják megmondani, hogy rontani is lehet-e vagy csak javítani, de jó eséllyel rontani is, tehát a második számít.
2015. dec. 23. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!