Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek gyes után?

Mihez kezdjek gyes után?

Figyelt kérdés
még egy évem van a gyesből,és nem tudom mit kezdjek utána.Sajnos elég alacsony a végzettségem(szakmunkás bolti eladó) 36 éves vagyok ,nem beszélek nyelvet nem konyítok számítógéphez,egyszóval nem vagyok jó semmire?Viszont érdekel minden kézműves mesterség illetve bármilyen ötlet ,hová fordulhatok ahol segítenek kitalálni újra egy értelmes életet.a kérdés komoly kérlek csak értelmes dolgokat írjatok,ami segíthet,mert a humorom kezd odalenni.
2010. márc. 23. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Akkor még van egy éved. Kezdj el angolul tanulni, azzal mellé nem lőhetsz. Nézz szét kézműves, kreatív hobbi boltokban, hátha ott keresnek eladót.
2010. márc. 23. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha még van egy éved, a helyedben végeznék valamilyen kézműves okj-s tanfolyamot, ami érdekel. Vannak olyan tanfolyamok is, ahol csak heti 1-2 alkalommal vannak órák, az alatt beszervezhetnéd esetleg a szüleidet, hogy vigyázzanak a kicsire.
2010. márc. 24. 00:00
 3/4 anonim válasza:

mindenesetre ne gyarts gyerekt a kovetkezo fel evben :D

amugy meg sok sikert

2010. márc. 24. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat megpróbálok mindent.15.22-es: hát ez vicces:D,tudom nem szerencsés beleszülni a gyesbe,de a korom és eü állapotom miatt nem várhatok a kistesóval
2010. márc. 24. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!