Az államilag támogatott képzés díját vissza kell fizetni, ha egyáltalán nem fejezem be az egyetemet?
Figyelt kérdés
Hat félévet végeztem eddig el alapszakon egy éves csúszással, ez lett volna a hetedik. Az egyik tanárom viszont úgy gondolta, hogy kifejezetten vicces lenne, ha én most nem kapnék meg egy jegyet egy mondvacsinált hiányzás miatt, így lehet, hogy még egy évet kellene csúsznom (tehát összesen négy félévet). Ezt már semmiképpen nem vállalnám.
Az addig tiszta sor, hogy a tandíj felét vissza kell fizetni, viszont a neten azt olvastam, hogy amennyiben nem megyek ki külföldre dolgozni, egy kérelmet megírva és eltekintenek ettől a kötelezettségemtől. Ez mennyire igaz? Úgyse tervezem elhagyni Magyarországot, így ez nem jelentene akadályt számomra.
2015. dec. 19. 12:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!