Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem baj-e ha fizikabol nem...

Nem baj-e ha fizikabol nem vagyok olyan jó?

Figyelt kérdés

Ami a legfontosabb hogy CSAK olyanok válaszoljanak akik orcosira jarnak vagy valami kozeli ismerosuk oda jar TEHAT VAN TAPASZTALATUK

Arra lennek leginkabb kivancsi hogy nem baj-e ha fizikabol nem vagyok olyan jo mig kemiat es biologiat elit suliban emelt szinten tanulom?

2015. dec. 10. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2015. dec. 10. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:

A fizikai számolásokat be lehet gyakorolni zh-ra és vizsgára is pár óra alatt, nem nehezek. Ha a Sote-ra jössz, akkor van is egy pdf a gyakorlópéldák megoldásával.

Az elmélet már más. Mindent megtanítanak, illetve szó esik róla, csak az előadás rémunalom és van egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon vastag könyv, amiben szinte lehetetlen megtalálni, amit keresel, de jól le van írva, csak előbb meg kell találnod.

Nem teljesíthetetlen. Zh-kra ajánlott tanulni, mert a pótzh általában nehezebb, mint amit a saját gyakorlatvezetőd állít össze.

2015. dec. 10. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
A helyesírásod viszont nem valami elit. (És nem az ékezethiányra gondolok...)
2015. dec. 11. 03:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom,kapkodva irtam az egeszet,bocs:/
2015. dec. 11. 08:29
 5/6 A kérdező kommentje:
De köszönök a válaszokat!
2015. dec. 11. 08:29
 6/6 anonim válasza:
Hát, ha téged nem zavar hogy a SOTÉn 2 félév, DOTÉn 1 félév biofizikát kell tanulni, majd az arra ráépülő élettant, amiből gyakorlat és elmélet is elég sok van, akkor nyugodtan. Szerintem fizikai alap tudás elengedhetetlen az orvosira. Nem csak magolni kéne, hanem érteni is, hogy miről beszélsz vizsgán. Nálunk aki magol és közben nem gondolkozik simán kiszórják vizsgákon (DOTE)
2016. jan. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!