Nagyváradon tánctanulás? (bővebben lent)
Nos, Nagyváradi vagyok és beleszerettem a társas táncba. Az iskolában elkezdtem járni táncra, és ott nagyon megtetszett. Szeretnék többet, jobban tudni, versenyekre menni. Gondoltam kiirom a kérdésemet, hátha valaki tud valamit... ezen kivűl én sokat érdeklődöm, de eddig még semmi.
A válaszokat előre köszönöm!
15 / lány
Szia :)
én is a suliban kezdtem, de utána eljárkáltam táncestekre is.
Jó, ha már partnerrel mész, mert ott nagyon ritkán kér fel valamit, és a többségük román.
Táncestek, amikről tudok:
Hétfő: Window
Péntek: Blondy's Art Café (Oradea Plazaban felmész a mozgólépcsőn)
Szombat: Life
én általában a Blondy's-ba megyek.. ott 95%-a román.:/ ezért beszélünk mindig előre.. meg ott több a salsa, samba, jive, és egyéb latin táncok.
a Window-ban állítólag több a blues, tangó, rock, rueda, stb. :) bár még nem voltam ott.
a Life-ba májusban néztem be.. akkor épp rockoztak, utána meg egyből tangó jött.. de aztán mentem is.. úgyhogy nem tudom.
a Blondy's-ban általában a "nagyok" járnak.
szerintem kezdd el az IMPRO-ban.. a Szent Laciban van szeptembertől minden pénteken kettőtől.. megtanítják nagyon jól az alapokat.. ott pedig már megkérdezheted az oktatókat, hogy mit ajánlanak..
én ott tanultam meg a bluest, cha-chát, tangót, rockot, ruedát, de tanítottak már salsázni is.. és a hangulat is jó :)
Szent Laci iskola: Partenie Cosma utca, 3-5-7 szám.
írj, hogy mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!