Kereskedelem és marketingesek! Hogy néz ki a heti órarendetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy első évben mennyi órátok van, mert nem igazán tudom behatárolni, hogy mennyire lehet sok. Pl. orvosiról hallottam, hogy rengeteg órájuk van és nagyon nehéz, míg egy germanisztika szakostól azt hallottam, hogy neki nagyon kevés órája van ahhoz képest és elég könnyű.
Tehát egyes napokon hány órátok van?
2015. dec. 7. 11:45
1/2 anonim válasza:
Anglisztikásoknak is hétfőtől szerdáig van órájuk, míg természettudományin van, hogy délután is és este is egyetemen vannak gyakran a héten. A kereskedelem-marketingre igaz nem tudok válaszolni, szóval sorry, hogy offolok, de ez engem is érdekelne.
2/2 anonim válasza:
Egyetem oldalát megkeresed, és az órarendet letöltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!