Diszkalkulia vizsgálat ingyen levelező tagozaton Budapesten?
Diszkalkuliás vagyok, ez szinte biztos, emiatt hagytam ott anno a középsulit is, de most ujrakezdtem, és 23 évesen egy levelezö tanflyamra járok, most vagyok 10.es.
Ahogy azt a kivizsgáló központ honlapján láttam. ez csak nappali tagozatos 18 évnél fiatalabb tanulóknak ingyenes, de nekem is szükségem lesz rá, mert matekból soha az életben nem fogok leérettségizni.
Van Budapesten olyan kivizsgáló központ, ahol nem kellene eme paraméterekkel fizetnem?Esetleg beutalóval?Bármilyen lehetöség a fizetés kikerülésére?Nekem nincs annyi pénzem, hogy kifizessem a tesztet, de érettségizni szeretnék.
Mivel ez már megtörtént, így elmondom, hogy felszolgáltam a piákat, nem kellett pénzel dolgoznom, mikor igen, nah akkor voltam bajban:D
Szerencsére sikerült azóta mindig olyan melókat találnom ahol nem:reggelizetető pincér,food runner, olyan, ahol számítógépes rendszer volt és nem kellett fejben számolnom szerencsére,báros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!