Vizsgadrukkon hogy lehet túl tenni magam könnyen és gyorsan?
Figyelt kérdés
Képtelennek érzem magam rá. Legutóbb nyugtatót is vettem be az csak annyira hatot, hogy mások ne lássák rajtam.2015. dec. 5. 13:01
1/2 anonim válasza:
A vizsgák miatti idegességet soha nem lehet annyival elintézni, hogy valaki vizsgadrukkos. Ott valami biztos van a háttérben. Például: félsz attól, hogy nem sikerül? De miért félsz tőle? Talán úgy gondolod, hogy akkor megszólnak az emberek vagy lenéznek? Vagy nem fogsz tudni boldogulni az életben? Vagy, hogy nem fogsz munkát kapni? Találd meg az okot, és gondolkozz el rajta. Tudatosítsd magadban, hogy ez mind butaság, a félelem csak rossz irányba viszi el az embert. Az élet sokkal több holmi magolásnál! Te pedig sokkal többet érsz annál, minthogy ilyen kicsinyes dolgokon aggódj. Ezzel ne tedd tönkre magad. Éld az életed, élvezd, légy boldog, de azért tanulj amennyit bírsz, és higgy abban, hogy sikeres vagy mindenben amibe belefogsz. Ha valami nem sikerül akkor meg nem sikerül, de tudod h mindent megtettél amit tudtál. Ha pedig valahol egy ajtó bezárul, ott kinyílik egy ablak :)Ja és az is jó ha lazának és nyugodtnak tetteted magad, egy idő után úgy is fogod érezni magad :) Nekem is most jönnek a vizsgák és beválik :)
2/2 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy ez a fajta idegesség mindig meg volt de mostanában zavar a legjobban.
Annyi a szitu jelenleg is meg régen is az volt, hogy ha ketten vagyok valakivel neki simán elmondom/megcsinálom az adott feladatot +90% felett. Ha ott van még egy ember képtelen vagyok rá. Próbáltam, hogy nem veszek róla tudomást de nem megy. Legszívesebben elhajtanám.
2015. dec. 5. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!