Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi esélye van?

Szerintetek mennyi esélye van?

Figyelt kérdés

Ahhoz hogy bekerüljek egyetemre nagyon sok pont kell, és ehhez egy jó érettségi kell.

Mennyire sikerülhet elérni a közép biosz: kb. 96-98%-ot, illetve emelt angol: kb. 94-95%-ot?

Angolból már van érettségim, emelten volt 61%, úgy, hogy nem készültem rá semmit.

De mostantól tanulnék, emellett pedig francia nyelvsuliba is járok,mert abból is kellene egy nyelvvizsga hogy biztos sikerüljön bekerülni.

19L

2015. dec. 3. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen szakra kell ez a ket erettsegi?

Amugy szerintem rettentoen nehez 95% koruli erettsegit irni. Kb ugyanannyit kell tanulni 0-90% kozott mint 90-99% kozott... Raadasul mindketto szobelis, szoval szerencse es joindulat is kell egy raklappal.

Kivanom hogy sikeruljon, de azert legyen egy B terved is.

2015. dec. 3. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Pszichológiára kéne :/
2015. dec. 3. 12:58
 3/4 Sidel ***** válasza:

Sikerülhet, de nagyban függ az érettségiktől. Nem tudom, hogy állsz a többletpontokkal, de azt érdemes lenne kimaxolni.

Én 2012-ben érettségiztem, elég sokat tanultam rá. Közép infó 91%, közép német 94%... szóval nem lehetetlen 90% fölé vinni, de sok tanulás. Én akkor felsőfokúztam németből és intenzív tanfolyamon is voltam februárban. Infó meg előrehozott volt és hónapokig szinte csak arra koncentráltam.

Azért azt nézd meg, hogy a franciát elfogadják-e az egyetemen, ahova jelentkezel, mert különben többletpontnak se számít be...

Sok sikert az érettségihez!

2015. dec. 4. 08:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Én úgy láttam,hogy elfogadják. Ráadásul másból nem tudnék nyelvvizsgázni,mert ezt tanultam 4 évig gimiben. De az idegen nyelv között ez is fel van sorolva.

A többletpontokat sajnos nem tudom maximálisan elérni,mert ugye a fracnia középnyelvvizsga az 28 pont, emelt angolért meg 50 pontot kapok.

Hátrányos helyzetért meg már nem kapok,mert variáltak :/ Mi 4-en vagyunk tesók,anyum egyedül nevel,mindig kapunk családipótlékot, ingyen könyvet...de ez már nem elég. Mert a kormánynak az a hátrányos helyzetű, akinek az egyik szülője csak 8 általánost végzett...ez azért nem fair. Szerintem.

2015. dec. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!