A "Did you done it? " helyesen van?
Figyelt kérdés
amennyire én tudom vagy Did you do it vagy Have you done it a helyes, szituációtól függően, de az angol tanárom mégis a fentit mondta többször is... pedig elviled haladó angolt tanít2015. dec. 2. 16:22
2/3 anonim válasza:
Itt valami nem stimmel! Még a legutolsó senkiházi angoltanárnak is tudnia kell, hogy nem úgy van. Kérdezz rá még egyszer, magyarázattal. Csak valami félrehallás lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
nem félrehallás mert többször is használta már, meg amúgy is nem először mondott már valamit rosszul. Alapból az akcentusa nagyon rossz, ami annyira még nem is számítana mert attól még jó lehet a kiejtése, (de azért egy angol tanárnál elég gáz) de neki a kiejtése is nagyon rossz, és sokszor nem érti azt amit én vagy mások mondanak, akkor is ha helyeset mondtam...
2015. dec. 2. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!