Miért könnyebb a levelezősök zh-ja?
Első igen ez így szokott lenni de most ez nem az eset :) Nekik más feladatok vannak, minden típusból az alap dolgok, nekünk meg a bonyolultabbak mindenből ez tény.
Második, aki nem bírja az ne csinálja, szerinted ez fair? Ugyanolyan diplomát kapunk csak te fele annyi tudásra mert te heti 40 órát dolgozol?.. Kolis vagyok de köszi a bókot :D
A veréb is énekesmadár, de levelezőn végzett. :)
A különbség valóban megvan; én 2 év után át akartam igazolni nappalira, és a dékán tájékoztatójában az volt, hogy egy tantárgyból kéne vizsgáznom, ami levelezőn nem is volt, valamint valamiből (de már nem emlékszem miből, sajnos), "különbözeti" vizsgát kellett volna tennem. Tehát mondhatnám, hogy hivatalból is elismerték, hogy a levelező csak-csak nem olyan.
(Egyébként nekem eddig semmi kifogásom nem volt a hallottak ellen, közben agyilag kalkuláltam, van két hónapom, az majdnem egy félév,egy félév vizsgáit meg már többször abszolváltam - de a dékán folytatta: és le kell vizsgáznia 4 félévi oroszból. Így aztán lemondtam. :D De ez most mellékes. :) )
Azzal együtt, hogy dolgoztam és tanultam egyszerre, én nem gondolom úgy, hogy a munka az felmentés lenne, de az tény, hogy örültem neki, hogy nem kell többet tanulni, mint amennyit kellett. De egy-két év távlatában a különbségek már elmosódtak, mármint az Életben. És a levelezősök nagy részének az a pár év meg már előre megvolt.
Ja, hát az még hozzá tartozik, hogy a pillanatnyi adagok ugyan kisebbek voltak, de 5 év helyett 6 volt levelezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!