Ez elég szánalmas nem? (pályaorientációs teszt eredménye)
2015. nov. 30. 19:27
1/3 anonim válasza:
Miért lenne szánalmas? Nem te vagy az egyetlen, aki nem tudja már 10 éves korában, hogy mi akar lenni, ha nagy lesz:P
Hány éves vagy? Azért lettek ennyire egyformák a %-ok, mert sok minden érdekel, vagy azért, mert semmi?:D
2/3 anonim válasza:
27%ot kaptál a kapcsolatokra? Amúgy nem tudom mi bajod van vele, ez egy pszichológiai-szociológiai felmérés, és bizony simán lehet sok embernél, hogy nem is az egyetemmel van gondja, hanem azt kivetíti az egyetemre.
3/3 A kérdező kommentje:
21 vagyok és ez tökéletesen mutatja hogy fogalmam sincs mit akarok és hogy kb semmi szociális életem és képességem nincs
2015. dec. 1. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!