Hogyan menjek át?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy hogyan mehetek át fizikàbol,mert kb 1 hónapja puskáztam,és meglatott 2-est adott be(Erdélyben élek ezért itt a 2 irto rossz jegy,bukast jelent)Màr 2-szer kérdeztem higy nem feleltetne hogy javitsak de soha nem feleltetet mert bagyon szigorú!Kb 3 napja irtunk felméröt(tesztet)fizikábol ès nagyon nehéz felmérö volt,ami kb 4 lessz!Kérlek segitsetek,hogyan oldjam meg?Nagyon ciki lenne mert átlagban jo vagyok minden tantárgybol csk a fizika ami nm jött be!Elore is köszonom!Elnézés a heleyesírásért!

2015. nov. 26. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne puskázz. Tanulj sokat, gyakorolj. Otthon oldj meg a példatárból jó sok feladatot, minden nap.

Nézz fizika videókat.

2015. nov. 27. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!