FFDP kérdése:

Hogy tudnék tanulni?

Figyelt kérdés
Kicsit többrétű a problémám. Egy az, hogy meglehetősen lusta vagyok, de azt mondják jó eszű. Az olyan tárgyakat amiket nem szeretek igazi kínszenvedés tanulni, míg azok a tárgyak amelyek valamennyire érdekelnek viszonylag könnyen mennek. Ha egyszer oda el is jutok, hogy most tanuljak valami kevésbé szimpatikust, akkor is elbambulok, elkezdek gondolkodni lányokon, zenén, akármin... Tudtok nekem segíteni?
2010. márc. 21. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindig az motivált, hogy csak akkor vesznek fel olyan egyetemre, ahol olyat tanulhatok, ami érdekel, ha a többi tantárggyal is megbirkózok. :)
2010. márc. 21. 12:49
 2/3 anonim válasza:
100%

Szellőztesd ki a szobád, teremts olyan környezetet, amiben szívesen tanulsz. Kapcsold ki a TV-t, Szgépet!

Ha olyan a tantárgy(történelem, irodalom), akkor próbáld meg beleélni magad!

Ugyanide tartozik: Csinálj egy "térképet". Egy sima lapra írj fel kulcsszavakat, karikázd be őket, nyilazd a következő szóhoz... utána próbáld meg ezek segítségével elmondani az anyagot.

2010. márc. 21. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
92%
Én idén fogok érettségizni és semmit sem tudok.Mindig kettes tanuló voltam.Egyszerűen nem bírok.Kint milyen jo idö van már?Inkább kimegyek motorozni vagy kifekszek a kertbe de nem rohadok a tételekkel,pedig muszály lesz,és az idö egyre csak jobb lesz.Nemtudom minek nyáron van az érettségi miért nem télen a minuszokba?Akkor még talán tanulnék egy kicsit.
2010. márc. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!