Mit lehet még mondani arra hogy mizu?
Figyelt kérdés
Rám írnak msn-en hogy szia mizu? Van olyan aki erre nem azt írja hogy semmi? Ezt úgy utálom ha nincs mit mondania ne is írjon rám ha meg csak beszélgetni akar ne így kezdje -.-2010. márc. 20. 23:51
1/7 anonim 

válasza:

Miujság?
Heló, szia, szevasz! Van nálatok terasz?
Mi a helyzet?
Forró a kása? XDXD
2/7 anonim 

válasza:

Nem semmivel szoktam válaszolni,leírom h h vagyok,vagy ha épp történ vmi érdekes akkor azt,innen meg már pörög a beszélgetés,de vhogy mégis el kell kezdeni.
3/7 anonim 

válasza:

Én teljesen egyetértek veled, szerintem se irogasson rám senki csak úgy unalomból.
Egyébként én is azt szoktam válaszolni rá hogy semmi, de a legjobb mikor visszakérdezek és ő is azt válaszolja hogy semmi. Ilyenkor gondolkozok el mindig a program letörlésén, hiszen ha valami fontos van máshogy is el tudnak érni.
5/7 anonim 

válasza:

Én mindig azt írom, hogy semmi ZU! Egy idő után leszoktak erről a fantasztikus kérdésről:D de lehet csak szerencsém volt:)
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz.:D
És kösz az együtt érzést xD
2010. márc. 21. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!