Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek szóbeli érettségi...

Matek szóbeli érettségi szerintetek?

Figyelt kérdés
Matek irásbeli érettségin 13 pontom lett igy mehettem szóbelire! A szóbelin 6 feladatból 3 hibátlan lett, a többihez kaptam kis segítséget, de a nagy részét én csináltam! A kérdésekre tudtam a választ,pót tételt nem húzattak velem és megbuktattak! Holnap reggel megyek be a suliba, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!
2015. nov. 22. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

mégis milyen véleményre?

Igazi szóbelin póttétel nélkül nem buktathatnak meg,

de ebben az esetben megtehetik, ha nem tudnál póttal sem elérni egy kettest.

2015. nov. 22. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

el sem tudom képzelni, hogy ezt hogyan lehet összehozni... nem akarlak leszólni kérdező meg semmi, de egy kettest a négyjegyűből ki lehet puskázni

amúgy ha suliba jársz, hogy voltál most matek érettségin? azt tudtommal nem lehet előrehozottan megcsinálni

2015. nov. 22. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj,hogy nem kellett pót tételt sem hoznom mert azt mondta a tanár, hogy jók a feladatok! Egy tételt húztam ami ugye kötelező volt, és ennyi!
2015. nov. 22. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem előre hozott érettségi volt, hanem októberi pót érettségi és most volt pénteken a szóbeli! Igen ez a baj, hogy onnan irtam ki a megoldást és jó is lett és a tanár mondta, hogy hibátlan jó ne csináljam tovább...
2015. nov. 22. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
29%

Szóbeli érettségi eredménye ellen nem lehet fellebbezni, nem tehetsz semmit. Ha csak 13 pontos lett az írásbelid, akkor szóbelin 25 pontot kellett volna elérned az 50-ből. Ha a tanár által feltett kérdésekre nem tudsz válaszolni, akkor mégis mire számítottál?

(Egyébként 13 pontos írásbeli érettségit egy hetedikes gyerek is össze tud hozni. Abszolut kritikán aluli ez a teljesítmény, hacsak nem vagy diszkalkuliás, de gondolom azt már régen lepapíroztátok volna, ha így lenne.)

2015. nov. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!