25 éves vagyok az egyetemet hamarosan elvégzem. Már vagy 16 éve szakácsnő szeretnék lenni, Édesanyámmal kiskoromban mindig sütögettünk finomságokat. Ugyanakkor 13 éves koromban kezdtem el versenytáncolni, és az edzőm mindenképpen azt szeretné, ha átvenném a helyét. Mind a 2-t nagyon szeretem csinálni. Egyetemen táncos kategóriába jelentkeztem, de egy étteremben dolgozom szakácsként.
Mit tegyek?
2010. márc. 20. 20:48
1/8 anonim válasza:
A versenytánc csodálatos, ne hagyd ki az életedből, ha lehetőséged és tehetséged van hozzá.
Viszont azt gondolom, ebből elég hamar ki lehet öregedni, tehát nem egy "nyugdíjas állás". Szakácsként viszont dolgozhatsz életed végéig.
2010. márc. 20. 20:58
2/8 anonim válasza:
Ez az a tipikus kérdés amikor elmondhatjuk hogy mi közül lehet választani de dönteni neked kell. Ez már csak azért is szemétség mert ha rosszul döntesz szar magadat okolni. Ha meg ránk hallgatsz minket hibáztatsz ami meg mondjuk úgy csak rossz kifogás. Mivel mindkettőt szereted és mindkettőre nézve van jövőd szerintem mindegy melyiket választod. Örülj neki hogy van választásod és ráadásul élvezni fogod amit csinálsz.
2010. márc. 20. 21:10
3/8 anonim válasza:
A tánccal valóban az a baj,amit az első válaszadó is írt,nem csinálhatod életed végéig,később nem fogsz ebből megélni,mindenképpen végezd el a szakácssulit is. Így ha abbahagytad a táncot,lesz egy szakács szakmád is,amivel később is tudsz dolgozni.
2010. márc. 20. 21:12
4/8 anonim válasza:
Az első válaszadó véleményével értek egyet!!
2010. márc. 20. 21:26
5/8 anonim válasza:
Ha jó táncos vagy és szereted is, később taníthatnád, mint sok neves sportoló is edző lesz a sportágában.
2010. márc. 20. 21:43
6/8 anonim válasza:
És ha szakács lennél, és mellette hobby szerűen táncolnál?
2010. márc. 20. 21:51
7/8 anonim válasza:
A tánc az mire jó? A sütés-főzés legalább hasznos.
2010. márc. 21. 08:21
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Szerintem én táncosnő leszek, de ugyanakkor a szakácsnői állásomat is megtartom. Nem veheti el az egész napomat egy állás. Táncolni talán d.u. fogok, főzni pedig reggelire és ebédre fogok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!