Hány vizsgátok lesz ebben a félévben, és eddig mennyi volt a legtöbb?
2 darab lesz most. A legtöbb vizsgám eddig 4 darab volt (bele nem számolva az újrapróbálkozásokat).
Először a BME-re jártam vegyészmérnökire, most az ELTE-re járok programtervező informatikusira.
(Egyébként jellemző, hogy bölcsész szakokon több a vizsga.)
#1 jó, de azt is vedd figyelembe, hogy minőségileg az a 4 lehet nagyobb felkészülést igényel mint a 9.
bölcsész ugye egyértelmű csak lexikális tudást kérdeznek vissza, te meg mint proginfós...hát nem irigyellek.
# 3
Főleg az van, hogy félév közben van rengeteg számonkérés (ZH, beugró, beadandó), és így a vizsgaidőszakra csak pár vizsga marad.
Egyébként nyilván nem könnyű a szak, de nem tudom megítélni, mi lenne nekem a nehezebb. Az biztos, hogy én abba halnék bele, ha az összes vizsgámon csak lexikális tudást kérdeznének vissza :D
Nekem is ez lesz az első vizsgaidőszak, 6 db vizsgám lesz, abból 4re kell igazán sokat készülni.. és persze évközben is csomó ZH meg minden volt, amik a vizsgák előfeltételei is. Ez amúgy gyógyszerészet. :D
De úgy vagyok, mint az utolsó. Sokkal rosszabb lenne, ha csak lexikális tudást kérdeznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!