Kaptam szaktanárit magyarból úgye felvesznek jobb helyekre?
Figyelt kérdés
Idézem: Xy az órán nem dolgozik feladat megoldás helyett rajzolgat ezért szaktánári figyelmeztetésben részesítem.
Csak 1feladat nem volt befejezve mert az osztálytársam hadarta.
A másik meg azért mert nem volt ráidőm hogy befejezzem.
meg az neki a rajzolgatás hogy a tollamból ki fröccsent a tinta. Meg aza .. padtársam beköpött hogy rajzolgatok.
6.-os vagyok.
2015. nov. 15. 13:11
1/3 anonim válasza:
köze nincs ahhoz hogy felvesznek e jobb helyre :D félévi illetve év végi eredmények számítanak, de ilyen hogy szaktanári nem befolyásolja, max igazgatói de lehet hogy az se.
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, senki sem fogja megtudni, hogy kaptál szaktanárit. A jegyeid és a felvételi eredményed számít majd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat így meg nyugodtam hogy nem kell majd a rosszabb sulikba menni
2015. nov. 15. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!