Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozatnál milyen gyakran...

Szakdolgozatnál milyen gyakran buktatnak?

Figyelt kérdés

Most fogok végezni az egyetemen, pénteken kell leadnom a szakdolgozatomat, és elég rosszul állok. Nem így terveztem, amúgy nem vagyok az a típus, aki az utolsó pillanatra hagyja, de három hónappal ezelőtt meghalt az édesanyám, és utána egy darabig képtelen voltam bármi értelmeset csinálni. De végül ráeszméltem, hogy mégis csak ebben a félévben kellene lediplomázni, és nekiálltam a szakdolgozatnak.

A lényeg, hogy szerintem nagyon összecsapom, nem is olvastam hozzá elég szakirodalmat,mert most már nincs rá idő, írni kell. Tudom, hogy meg tudom írni péntekig, de nem minőségien csak összecsapva...

De ha meglesznek a formai követelmények, hivatkozások, oldalszám, stb, és a szövegben sincsenek súlyos tévedések, akkor ugye nem fognak megbuktatni? Milyen gyakori, hogy valakinek nem fogadják el a szakdogáját, ha amúgy formailag rendben van és releváns témától szól?

2015. nov. 15. 03:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem januárban lesz a védés? Kérdezz rá,hogy van-e rá mód, hogy még egy pár hetet dolgozz rajta.
2015. nov. 15. 06:48
 2/3 A kérdező kommentje:

A védés januárban lesz, de sajnos nem lehet, semmilyen indokkal nem léphetem túl a határidőt. Vagy leadom most pénteken, vagy következő félévben. De muszáj lenne most végeznem, mert a párommal tavasszal tervezünk kimenni külföldre, és oda már a diplomámmal együtt kellene...

Amúgy eddig korábban kb. a harmadát küldtem el a konzulensemnek, arra azt mondta, hogy teljesen jó, csak azóta van az hogy sietni kell vele és nem dolgozom ki annyira...

2015. nov. 15. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy lehet kicsit késni vele, csak akkor nem kell híresztelni. Másrészt nálunk egy ember bukott, másoknak megmondta a tanár, hogy kalap szar, le se adja, mert csak a pénzt dobja ki.

Igazából nálunk az államvizsga számít jobban, így kettes simán ment, ha nem plagizáltál.

Van ahol nincs államvizsga, csak szakdolgozat védés, az már gázosabb.

2015. nov. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!