Jogosan buktattak meg elsősegély vizsgán?
Figyelt kérdés
Egy gerincsérültet kellett ellátni. Ugye erre 2 mód van: vagy úgy hagyom, hogy további sérülést ne okozzak neki (mivel elvileg gerincsérültet nem szabad stabilba fektetni), vagy 3an átfordítjuk.
Én mondtam a vizsgáztatónak, hogy nem lehet megfordítani, erre megbuktatott.
Jogosan tette?
2010. márc. 19. 19:30
1/4 anonim válasza:
Hát azért ennyiért kicsit súlyos buktatni.
Én csak abba kötnék bele, hogy pontatlan voltál, mert ennyi erővel mindkét indokot el kellett volna mondanod.
2/4 anonim válasza:
És miért nem mondtad el mindkettőt akkor? Mellesleg szerintem azért igazad van, mert biztosabb ott hagyni a gerincsérültet, minthogy még mozgatni, szóval nem teljesen jogos a bukásod. De mostmár úgysem tudsz mit csinálni.
3/4 anonim válasza:
Viszont ha hány, vagy vérzik akkor muszáj csinálni vele valamit...
4/4 anonim válasza:
Engem azért vágtak meg, mert a stabilnál nem zárt be teljes derékszöget a láb -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!