Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angliában milyen diplomával...

Angliában milyen diplomával tudok dolgozni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted? Már meglévő diplomával mit kell csinálni, vagy pedig milyen végzettség keresett ott?

Én ahogy látom, orvosokat, ápolókat, tanárokat (főleg gyógypedagógusokat) eléggé keresnek ott, de gondolom van még más is, szerintem a mérnököknek sem lehet ott nagyon rossz, de azt nem néztem. Csak egy anglial magyar munkaközvetítő oldalát nézegettem, és ott igen magas fizetéseket helyeztek kilátásba a fent említett végzettségűeknek. De szerintem egy tanár esetében pl. nem elég egy sima diploma meg a nyelvtudás, hanem az ottani oktatási rendszernek megfelelő ismeretek kellenek.

2010. márc. 19. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen diplomával tudsz ha azt honosíttattad.
2010. márc. 19. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább azt írom le, amivel nem lehet: jogi egyetem, tanári diploma humán tárgyból, államigazgatás főiskola. Most legjobban megy az orvosi és az IT tudás.
2010. márc. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!