Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy több önbizalm...

Mit tegyek, hogy több önbizalmam legyen a vizsgára?

Figyelt kérdés
pèk-cukrásznak tanulok. A baj csak ott van hogy eddig csak pèk rèszen dolgoztam 3èvet ez lenne a negyedik. De cukrászatból semmit sem tudok az iskolában azt találták ki hogy 3 hónap elèg arra hogy elsajátítsam ezt a szakmát ès ennyit is kapok rá. De egy hèt iskola egy hèt meg gyakorlat vagyis. A három hónpból nem lessz csak egy hónap ès kèt hèt. A gyakorlati helyen meg alig csinálhatok valamit mert mèg új vagyok, meg amugyis kevès a termelès. Próbálom az elmèletet tanulni de az is a baj hogy nem tudok egyszerre sokat tanulni mert mindíg más èrdeke... Ezt csinálom azt csinálom a tanulás meg elmarad. Meg règen nem igazán figyeltem oda mostmeg le vagyok maradva mindent egyszerre kène tudnom ès nem megy.. Fèlek nem sikerül majd a vizsgám. Kèrtem az egyik osztálytársam h segítsen tanulni de mindíg kifogásokat keres h nem èr rá stb. Ezt tavaly óta csinálja (mèg nyáron sem èrt rá) nem igazán vagyok jóba az osztálytársaimmal nem segítenek tudom meg fèlek kinevetnek mert nem tudok valamit.. Most nem règ bentmaradtam a suliba beszèlgetni az egyik tanárral azt mondta majd ő segít mrg összehozzuk a vizsgát de csak pèk rèszen tud segíteni. Ès ha a kettő közül az egyik nem sikerül akkor nincs meg egyik szakmám sem. Segítsèget szeretnèk kèrni.. Hogy vegyem rá magamat a tanulásra, úgy hogy nem vonom el a figyelmem mással? Nem megy a tv sem nem hallgatok zenèt sem de valahogy a gondolataim mindíg mâshol járnak. Meg hogy könnyebb a tanulás? Ki hogy csinálja? Mert úgy èrzem teljesen hülye vagyok, hiába tanulok nem megy a fejembe.. A matekból semmit sem èrtek pedig számolással kezdjük a vizsgát. Már aludni sem tudok ez miatt rosszakat álmodok. Ès nem tudom mit csináljak. Hogy nyugtassam meg magam?
2015. nov. 8. 12:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!