Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Anglisztikán milyen szintű...

Anglisztikán milyen szintű szókincs kell?

Figyelt kérdés

Valószínűleg ide adom be elsőként a jelentkezésem. Emelteztem tavaly és egész jól sikerült (bár jobbat szerettem volna), azonban tartok tőle, hogy nem vagyok elég magas szinten a szókincsemet tekintve. Valaki tudna némi támpontot adni vagy megnyugtatni?

Nem azért kérdezem, mert félek a tanulástól! Nagyon szívesen esek neki bárminek:D Csak nem nagyon bízom magamban.

2015. nov. 4. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogyan lehet objektív módon kifejezni a szókincs szintjét, amit fel is tudsz használni?
2015. nov. 4. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha emelteztél és egész jól sikerült (ami úgy 70%-tól fölfele van), akkor elég a tudásod ahhoz, hogy ott elindulj. Aztán majd hétről hétre fejlődsz. De persze addig is olvass-nézz mindent.
2015. nov. 4. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!