Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ér valamit a középfokú közbesz...

Ér valamit a középfokú közbeszerzési referens OKJ-s képzés? El lehet vele helyezkedni valahol?

Figyelt kérdés

Egy közbeszerzési referens képzésre járok, de eléggé elnagyolták a tanítást, nem fektettek rá hangsúlyt, mert a nyelvi képzést fontosabbnak tartják.

Ha sikerül az OKJ-m érek vele valamit? Mert a legtöbb helyre, jogász vagy igazgatásszervező szakon végzettet keresnek. (Pedagógus diplomával rendelkezem, jelenleg álláskereső) Ha igen, hol érdemes próbálkoznom? Mit tegyek?

2010. márc. 18. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem más OKJ-ra mentél
2016. márc. 29. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Még másik OKJ-t csinálj meg, aminek van értelme is
2016. márc. 29. 15:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor volt egy támop-os pályázat, ahol ingyen lehetett angol tanfolyamon részt venni azoknak, akik pályakezdők vagy munkanélküliek és az egészségügyben vagy az oktatásban dolgoztak. Mire bejutottam a tanfolyamra, akkorra kibővítették egy ilyen okj-s képzéssel. Én az angol miatt jelentkeztem
2016. ápr. 10. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!