Kihez tudok fordulni hogy vissza kapjam a pénzem?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy műkörmös magán oktatásra, amire befizettem az összeget. (erről egy Áfa mentes számlát kaptam) Meg lett beszélve az időpont hogy mikor tudom kezdeni az első órát, ami kb a befizetés után egy hónappal lett volna. Közbe kiderült hogy kisbabát várok, illetve veszélyeztetett terhes vagyok, így nem tudom az oktatást elkezdeni. Persze én ezt időbe jeleztem is. Ennek ellenére a hölgy nem hajlandó visszafizetni az összeget, mindenféle kifogásai vannak. A szerződésben nem szerepel hogy nem lehet elállni a képzéstől illetve hogy nem kapom vissza a pénzt. Hivatalos levelet is küldtem már. Mit tudok ezek után tenni?2015. okt. 26. 09:22
1/1 anonim válasza:
Megfenyegeted a fogyasztóvédelemmel,de a legjobb,ha egy ügyvéd teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!