Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Állások a jövőre nézve?

Állások a jövőre nézve?

Figyelt kérdés
Melyek azok az állások amik úgy 2015 után is nagyon jó fizető és megélhető állások lesznek? Néztem pár oldal erről a data scientist " adattudós"-ról. Hát nem lettem okosabb,viszont valami olyat olvastam, hogy a mostanában születő gyerekek 130 évig fognak élni. És hogy a műtétet, meg a kórház dolgokat robotok fogják végezni. Abban cikkben főként a mezőgazdaságra funciónáltak,ugyanis ha nő az emberek száma, akkor mit fogunk enni. Szóval én ezt akarnám felhozni, mint jövő állás lehetősége. Viszont ti mit mondanátok? Köszönöm aki elolvasta. :)

2015. okt. 20. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Most őszintén,szerinted mi a jövőbe látunk? Ráadásul abban amit leírtál,rengeteg baromság van,mind csak találgatás.

Miért élnének 130 évig? Miért végeznék csak robotok az emberek munkáját,hogy az embereknek ne legyen miből megélniük? Szerinted ebbe belemenne az orvostársadalom,vagy bárki?Néha tényleg tök jó lenne előre látni a dolgokat,de azt sem lehet tudni,hogy 5 perc múlva mi fog történni,nemhogy évek múlva...Ne az ilyen cikkekre alapozz,ezek csak elképzelések.

Egyébként rengeteg jól fizető állás van és vélhetően ugyanezek lesznek később is a jól fizető állások. Mérnök,értékesítő,orvos,tolmács,jogász és még estig sorolhatnám. De ne csak az foglalkoztasson,hogy mi fizet jól,mert akkor lehet hogy 40 évig olyasmit fogsz csinálni amit utálsz,és akkor nincs az a pénz,ami boldogabbá tehetne. Egy szakács is kereshet nagyon jól-ha tényleg jó a szakmájában,ha nem az,akkor nem fog olyan jól keresni. Ergo azt csináld amiben jó vagy és amit szeretsz,abban lehetsz sikeres.

2015. okt. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!