Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az iskolaváltásr...

Mit gondoltok az iskolaváltásról? (fontos)

Figyelt kérdés

9.-es vagyok, és szeretnék átiratkozni félévkor (vagy talán jövő évben)egy sima gimiből egy pesti gimibe, ahol emelt angol tagozaton tanulnék.

Tudom, hogy még csak október van, és lehet, elhamarkodott döntés, de nem szeretem az osztályom, meg úgy az egész sulit sem. Vannak barátaim, de sajnos sok órán külön vagyunk. Az egyetlen ok, amiért jó a mostani sulim az az, hogy nem kell utaznom, helyben van. Tényleg nagyon fárasztó vidékről Pestre járni? Nekem délutáni programjaim is lennének, nagyon nem szeretném kihagyni őket. Nem tudom, hogy hogy döntsek, de nemsokára ki kellene találnom:( Valaki megosztaná a tapasztalatait ezzel kapcsolatban?

2015. okt. 19. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha váltani akarsz, minél előbb tedd meg.

Amúgy bejárósnak lenni nagyon sz*r. Én utáltam/utálok, mert lemaradok minden programról, egy csomó időmet elveszi az utazás, sokba is kerül.

Viszont egy jobb suliért megérné szerintem átmenni.

2015. okt. 19. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem mindegy azért hogy időben mennyit utazol, valami kibírható, valami pedig már sok.

Esetleg kollégiumban nem gondolkodtál? minden hétvégén haza tudnál menni, és nem kéne utazgatnod, több időd maradna.

szerintem ha bizonytalan vagy, még maradj ebben az évben, viszont ha tényleg nagyon elvágysz, mert annyira nem érzed jól magad akkor minél hamarabb menk.

2015. okt. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!