Hogy válthatnék nyelvet?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok. Egész általánosban németet tanultam idegen nyelvként. Váltani szeretnék angolra viszont nem tudok túl jól. Érettségire szeretnék majd menni. Mikor lenne érdemes nyelvet váltani? Nagyon el vagyok keseredve mert nem szeretem a németet...2015. okt. 19. 19:21
1/3 anonim válasza:
Amikor kezded a gimnáziumot. Nem értem, miért vagy kétségbeesve?
2/3 anonim válasza:
Én sem értem a problémát. Gimiben még bőven ráérsz megtanulni az angolt. Én is németes voltam általánosban, sőt még oviban is, aztán gimiben megismerkedtem az angollal, és érettségiztem + nyelvvizsgáztam belőle. Németül bemutatkozni sem tudok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kicsit megnyugodtam
2015. okt. 19. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!