Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pszichológiára szeretnék...

Pszichológiára szeretnék menni, szerintetek sikerülhet a 86% feletti emelt érettségi?

Figyelt kérdés

Nagyon sok pont kellene.

Úgy gondoltam, hogy 86 %os emelt történelem + 90% körüli angolt szeretnék vinni. Teljesíthető lenne?

Az angolom elég jó, gőzerővel tanulom. Az emelt töritől félek, mivel csak középszintűre készülünk órán (nem járok faktra). Külön tanárral (angol is, töri is) szerintetek el tudnám érni ezeket a százalékokat?

2015. okt. 14. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván valaki eléri, mert valaki bejut.
2015. okt. 14. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ja. Kérjél tanulási tippeket, meg kérdezd meg milyen könyvekből érdemes tanulni, nézd meg a részletes vizsgakövetelményt töriből.
2015. okt. 14. 21:53
 3/5 anonim válasza:

Önmagában nem. A plusz pontjaidtól függ. 86*2 + 90*2 +50= 402 Ha jól tudom pszichológiára (440-460) körüli pont kell. Szóval ezek mellé még össze kéne szedned 40-50 plusz pontot. Az angollal szerencséd van, rakd le a c1-es nyelvvizsgát és megkapod a +40 pontot. Ha 90% körüli angolra képes vagy az érettségin, a nyelvvizsga már könnyebb lesz, tekintve hogy ott arra kíváncsiak mennyire érted a nyelvet, és mennyire tudod kifejezni magad, nem várnak tőled tökéletes nyelvtannal megalkotott mondatokat.

Egyébként gondold át a pszichológiát az egyetem megkezdése után legkorábban kb 6 évvel tudsz elkezdeni vele dolgozni, (de valószínűleg még keveset mondtam), ha ilyen pontszámot el tudsz érni akkor érdemes még körülnézni más szakok között is.

2015. okt. 26. 08:16
 4/5 Szergej55 ***** válasza:
Emelt töriztem idén, amit tanácsolni tudok az érettségivel kapcsolatban, az annyi, hogy a 4 évfolyamra való 4 könyvet alaposan tanuld meg, az évszámok, helyszínek, személyek és az események közötti kapcsok legyenek meg, és nem lesz bajod. Én a 4 könyvemet olvasgattam át többször itthon (kb. 3-szor alaposan), megírtam az érettségit, és a szóbelivel együtt 87% lett.
2015. okt. 26. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármi sikerülhet! Tapasztalat!
2015. okt. 31. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!