Pincér vagy Szakács?
Ne vedd sértésnek, semmi rossz szándékom nincs, de ha gondolkozol picit, akkor egyiket sem választod. Saját tapasztalat, ha tehetném, visszamennék a legelejére, hogy el se kezdjem még véletlenül sem.
Tudod, aki a vendéglátásban dolgozik, annak nincs ünnep, nincs szabad hétvége. Illetve az élete nagy részét a munkahelyén tölti. Nos, ha nincs szükséged szabadidőre, abban az esetben te dolgod, hogy dolgoznál-e vendéglátásban.
De persze ez az én véleményem, nekem elég szívás. Ettől eltérően ha már választanod kéne, javaslom a pincért, azokkal az indokokkal, amiket az első írt. De ne feledd, egészségedet rombolhatja az egésznapos talpalás, kemény meló. Nem azonnal tesz tönkre, hanem fokozatosan.
Egyébként mindegyik szép szakma. Csak tényleg jól gondold végig, mert ha elkezded, utána alig ha lesz időd kikapcsolódni.
Sok sikert!
Csak megerősíteni tudom a másik két válaszolót. Kemény munka, de ha profi vagy, mindkét szakmában jól lehet keresni.
Egyébként vannak iskolák, ahol mindkét szakmát tanítják (egy képzésen belül), így később is el tudod dönteni, hogy melyik áll közelebb hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!