Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Folytassam a turizmus vendéglá...

Folytassam a turizmus vendéglátás szakot, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igen habzó nyállal várom már a hozzászólásokat, hogy mekkora egy ökör voltam, de segítség kéne. (Azért pár értelmes hozzászólásért nagyon hálás lennék)

Szóval nem rég kezdtem el a turizmus vendéglátás szakot, azonban hamar rá kellett jönnöm annyira nem hoz lázba mégsem, mint gondoltam. A legszomorúbb, hogy úgy vettem észre / tapasztalom / olvasom, hogy egy elég felesleges tipikus "büfészak" diploma. Ez mennyire igaz? Most szálljak ki, amíg még nem pazaroltam rá éveket, vagy adjak neki egy esélyt? Személyes tapasztalatok? Válaszokat előre is köszönöm! (Néztem már sok hasonló ilyen kérdést, de teljesen kielégítő választ nem találtam sehol.. HÁTHA most..)

2015. okt. 1. 14:00
 1/2 Saavedro ***** válasza:
Sajnos elvileg tényleg nem piacképes - itthon biztosan nem.
2015. okt. 6. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Itthon valóban nem piacképes, de aki erre a szakra megy az nem itthon képzeli el az életét. Én ezt tapasztalatból mondom, turizmus szakon végeztem, és a csoporttársaim döntő többsége külföldön van már.
2015. okt. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!