Szerintetek tovább ebben az iskolában maradnom?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a közgazdaságtan nagyon jo nyelverzekem van szeretem a torit es humán beállítottságú vagyok . Viszont a reál tárgyak a halálom mivel nem értem az összefüggéseket lassan számolok es igazából nem is érdekel az egész gondolom mondanom sem kell hogy ez nyilván látszik az osztályzatban es szerintetek érdemes ezt a szakmát tanuljak vagy tanuljak inkább mást?2015. okt. 1. 00:23
1/2 anonim válasza:
"Nagyon érdekel a közgazdaságtan" - "reál tárgyak a halálom"
Legyel szives feloldani a paradoxont, ugyanis a közgazdaságtan alapja a matematika. Ha mágiaként tanulod, kezeled, akkor nem leszel jó szakember.
2/2 anonim válasza:
Az első válaszát osztom. Ha hülye vagy a reál tárgyakhoz, felejtsd el a közgázt, mert az elmélet után csak matek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!