Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elvehetik a nevelőnők a...

Elvehetik a nevelőnők a kollégiumi kimenőmet?

Figyelt kérdés
Katolikus iskolába járok, állandoan azzal fenyegetőznek,hogy elveszik a kimenőt a nevelőnők (pl.beszélgetünk takarodó után azonnal fenyegetnek, vagy kimegyek mosdóba tanszoba ideje alatt , vagy nem veszem elő a könyvemet tanszoba kezdetére) tehát ilyen aproságok miatt. Jogunk van kimenni kimenőre este fél órát , nem vehetik el, vagy rosszul tudom?

2015. szept. 29. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt helyileg szabályozzák, nincs rá törvény. De ha ilyen kellemetlen z a kollégium, akkor megkérném a szüleimet, hogy írassanak másik iskolába.
2015. szept. 29. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is voltam koleszos, azért ilyen rémségeket nem csináltak velünk. Csak ebbe az iskolába szeretnél járni? Muszáj koleszban lakni?
2015. szept. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!