Mitévő legyek? Középiskola második osztályos vagyok, lassan ott tartok, hogy undorral járok az iskolába. Mit tegyek?
nézd, ha abszolút érdektelen terület számodra, és nem is megy, akkor sztem tök egyértelmű h ott kell hagyni. majd 20 év múlva azt fogod mondani h ott egy meg a rák azt az elvesztett 2 évet, sokkal nagyobb gáz lenne, ha itt bukdácsolnál még évekig és akkor a végén esetleg lesz egy olyan végzettséged amit örökre utálsz.
most nem?
én egyetemmel csináltam ezt, kész, ott hagytam, és életem legjobb döntése volt a váltás, hiába esett ki 1 év. úgyh én a helyedben tuti váltanék, meg kell beszélni a szüleiddel ezt így szépen logikusan, és csak belátják, ha egyszer tényleg ennyire nincs értelme ... hidd el, nem érdemes ezen sokat parázni, főleg ha van helyette egy határozott másik elképzelésed amit szeretnél tanulni.
ja hogy nem középiskolában gondolkodsz ... ezt eddig nem tudtam.
hát nézd, ha a vezetés az ami fekszik nagyon, akkor abból kell a legmagasabb szintig elmenni, azaz PÁV-I-es kékfényes jogsit megszerezni. de azért én azt mondanám h egy érettségit mindenképp meg kéne szerezni, mert sose tudhatod mit hoz a jövő, főleg 16 évesen, és az amolyan minimum, ha később bármi mást akarsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!