Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ált. Iskolás Wok. Mikor lehet...

Ált. Iskolás Wok. Mikor lehet megnézni vagy mikor tudjuk meg hova vettek fel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem menő a v-t w-nek írni...
2010. márc. 13. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a vagyokot voknak írni sem.

Egyébként akkor tudod meg, amikor kiviszi a posta a levelet.

2010. márc. 13. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Miután az előttem lévők segítségével remélhetőleg a Wok-ot, ami egy kínai edény, örökre száműzted a szótárodból, és még azt is megtanulod, hogy sem az iskolást, sem a vagyok-ot nem kell nagy betűvel kezdeni, elárulom, hogy április végén küldik ki levélben.
2010. márc. 13. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Először is.Lehet olyat is csinálni,hogy "rámész" az iskola honlapjára,megnézed az ideiglenes felvételi jegyzékben,hogy hányadik vagy.És ha benne vagy a felvehető létszámban és elsőnek jelölted meg az iskolát,akkor felvesznek.:D ennyi.^^ vagy pedig megváros az április végét,és kiküldik levélben..
2010. márc. 13. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem mindegy h írom...? Am se azért írokm h wok mert menőnek tartom vagy vmi ...:@ Miközötök van hozzá.. kivétel a rendeseknek..

Köszii...

2010. márc. 14. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak figyelmeztetünk, mivel nem akarjuk, hogy a "Wok"-kal a későbbiekbe beégj.
2010. márc. 14. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előzőnek: máris beégett.

A kérdezőnek: Ha nem vársz tőlünk választ, akkor semmi, de akkor minek írsz ide? Az nem megy, hogy segítséget vársz, és közben arcoskodsz. Ha kérdezel valamit másoktól, és választ vársz, akkor kérdezz tisztességesen és olvashatóan. És van egy egyszerű szabály: ne viselkedj úgy az interneten, ahogy élőben nem mernél.

2010. márc. 14. 21:15
 8/8 anonim válasza:

Hát ilyen nyelvtani tudással nehezen hiszem, hogy felvesznek valahova:D;)

Amúgy meg..Általába elmondják a felvételizőknek(úgy tudom) hogy mikor lesz kitéve az eredmény..Mondjuk az iskola honlapján és magában az iskolában is érdeklődnöd kéne..Én mondjuk neten néztem meg hogy hanyadik vagyok, de ki van téve nekünk az alulába az lista és a helyezések...

2010. márc. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!